UUTISET
Cameron suunnittelee jo Avatarin jatko-osaa
Julkaistu 18.02.2010 22:10 | Päivitetty 18.02.2010 22:10
sielua
Kirjoittanut:

James “Maailman Kuningas” Cameron puhuuu tuoreessa MTV:lle antamassaan haastattelussa useista menneistä ja tulevista projekteistaan, muunmuassa Avatarin tulevasta jatko-osasta ja Terminator-sarjasta.

Avatarin jatko-osan suhteen Cameron on edelleen arvoituksellinen, mutta suostui paljastamaan hieman tulevasta: “Ensimmäisessä osassa alkanut tarina tulee varmasti jatkumaan. Avatarin alussa tappion kärsineet ihmiset eivät yksinkertaisesti luovuttaneet, lähteneet kotiin ja sanoneet “no, se oli sitten siinä”

Terminator-fanit joutuvat puolestaan pettymään, sillä Cameron ei aio enää palata suositun franchisen kimppuun: “Olen ajautunut aika kauas Terminatorista, ja hyvä niin. Suoraan sanottuna niin monet ohjaajat ovat kusseet siihen soppaan, että minulla ei ole enää mitään kiinnostusta palata sen pariin

Tulevaa Oscar-gaalaa Cameron ei halunnut juurikaan kommentoida, vaan totesi yksinkertaisesti: “Minulla on jo omat Oscar-pystini“. Cameron on sanonut aikaisemmin jo monissa eri tilaisuuksissa, että haluaisi nähdä hänen ex-vaimonsa Katheryn Bigalowin (The Hurt Locker ) voittavan kyseisen Oscarin.

Lähteet: Moviefone.com ja mtv.com
Kuva: Variety.com

Kultainen hansikas

Historia häilyy saastaista sarjamurhaajasaagaa vastenmielisempänä painajaisten Reeperbahnilla.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2019
ISSN 1798-7202