UUTISET
Cameron Douglasin jutussa surkuhupaisa käänne
Julkaistu 12.08.2009 13:01 | Päivitetty 12.08.2009 13:01
sielua
Kirjoittanut:

Hollywood-tähti Michael Douglas on ilmeisesti isän ylpeydellä seurannut poikansa Cameron Douglasin (kuvassa) huumepidätystä ja sen jälkeisiä tapahtumia. Juttuun on eilen saatu uusi käänne, valitettavasti yhä vain pahempaan suuntaan…

Tällä kertaa viranomaiset ovat napanneet ns. housut kintuissa Cameronin tyttöystävän, joka yritti salakuljettaa rakkaalleen huumeita. Tyttöystävä, Kelly Sott, ei ilmeisesti ottanut huomioon, että vangittuja henkilöitä pidetään tavallistakin paremmin silmällä.

Viranomaisten taholta kerrotaan, että Sott yritti ujuttaa Cameronille heroiinia piilotettuna sähköhammasharjan sisään ollessaan tapaamassa tätä oikeustalolla. Nyt siis tyttöystävääkin odottaa tuomio, joka on kuitenkin pientä Douglasin rinnalla, jota uhkaa jopa elinkautinen vankeusrangaistus.

Lue myös:
Michael Douglasin pojalle elinkautinen? (10.08.)
Michael Douglasin poika jälleen poseen (04.08.)

Lähde ja kuva: TMZ

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202