UUTISET
Caan ja Van Der Beek laittoivat erot vireille
Julkaistu 20.11.2009 14:02 | Päivitetty 20.11.2009 18:06
sielua
Kirjoittanut:

Osastoon “viikon eroajat” menevä uutinen: Jamesit Caan ja Van Der Beek ovat päättäneet tahoillaan laittaa eropaperit vetämään.

Veteraanitähti James Caan (kuvassa) sai tarpeekseen vaimostaan Lindasta. Nyt jo toistamiseen. Edellisen kerran lakitupaan mentiin vuonna 2005, mutta käsittely peruttiin viime hetkellä pariskunnan löydettyä jälleen yhteisen sävelen. Jamesillä ja Lindalla on kaksi yhteistä alaikäistä lasta. James ei ole outo näky avio-oikeudessa, sillä liitto on hänelle neljäs.

Etunimikaima James Van Der Beek, jonka joku saattaa muistaa nuorisoa jokunen vuosi sitten villinneestä Dawson’s Creek sarjasta tai nuorisoelokuvasta Varsity Blues, on myös heittänyt eropaperit käsittelyyn. Van Der Beek ehti pitää yhtä vaimonsa Heather McCombin kanssa kuusi vuotta. Saman katon alla ei kuitenkaan ole asuttu heinäkuun jälkeen. Pariskunnalla ei ole lapsia.

Lähde: TMZ
Kuva: NBC

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202