UUTISET
Buffy vampyyrintappajakin uusiksi
Julkaistu 26.05.2009 11:11 | Päivitetty 26.05.2009 12:12
sielua
Kirjoittanut:

Monet Buffy-fanit hieraisivat silmiään huomattuaan päivän uutisen: Buffy vampyyrintappajasta on suunnitteilla uusi elokuva.

Buffyn alkuperäinen elokuva näki päivänvalon vuonna 1992. Vampyyreitä metsästi tuolloin Kristy Swanson (kuvassa). Aavistuksen flopanneesta elokuvasta tehtiin myöhemmin paremmin menestynyt tv-sarja, jota esitettiin vuosina 1997-2003. Pääosaa sarjassa veti Sarah Michelle Gellar.

Hulluksi uuden suunnitelman tekee se, että oikeudet omistava Kuzuin perheyhtiö aikoo pistää pakan sekaisin oikein kunnolla. Mukaan ei huolita edes alkuperäistekstin kirjoittanutta, ja myöhemmin tv-sarjaa luotsannutta Joss Whedonia. Tämä on saanut kaikki sarjan fanit raivon partaalle. Monien mielestä meneillään on oikea emämunaus.

Vuoden ’92 elokuvan käsikirjoituksesta vastasi siis Joss Whedon ja ohjauksesta Fran Rubel Kuzui, joka on kiinnitetty myös uusintaversion luotsiksi, omistaahan hän miehensä Kazin kanssa oikeudet. Muita tietoja ei vielä tässä vaiheessa ole paljastettu.

Jäämme odottamaan mitä tuleman pitää…

Lähde: Nuke the Fridge

Tyhjiö

Tyhjiö on hilpeä viilto nykypäivän suomalaisen viihdekulttuurieliitin kantapäihin.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2019
ISSN 1798-7202