UUTISET
Bryan Singerillä monta rautaa tulessa
Julkaistu 21.08.2009 11:11 | Päivitetty 21.08.2009 11:11
sielua
Kirjoittanut:

Operaatio Valkyrie ja X-Men leffoista tuttu ohjaaja Bryan Singer (kuvassa) on kysytty mies. Projekteja on tarjolla enemmän kuin käytettävissä olevaa aikaa. Uusin uutinen kertoo, että Singer olisi sopinut Warner Bros:in kanssa vuoden 1981 ritariseikkailu Excaliburin uudistamisesta.

Excaliburin, jonka alkuperäisversion ohjasi John Boorman, tarina keskittyi Kuningas Arthuriin ja pyöreän pöydän ritareihin. Mukana nähtiin myös Merlin velho ja Graalin maljan etsintää. Vuoden 1981 versiossa näyttelivät Liam Neeson ja Helen Mirren.

Singer on sopinut, että hän ainakin tuottaa Excaliburin uusintafilmatisoinnin ja todennäköisesti myös vastaa ohjauksesta. Singerin seuraava ohjaustyö lienee kuitenkin Jack the Giant Killer, joka on eräänlainen muunnelma klassisesta Jaakko ja pavunvarsi -sadusta. Singer on myös kiinnitetty Taisteluplaneetta Galactican valkokangas-versioon. Puhetta on ollut myös uudesta X-Men rymistelystä. Kiirettä siis riittää.

Lue myös: Singer tuo Taisteluplaneetan valkokankaille! (14.08.)

Lähde: Nuke the Fridge
Kuva: FS Film (Bryan Singer Operaatio Valkyrien kuvauksissa, 2008)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202