UUTISET
Bruce Willis teki hyvää
Julkaistu 29.10.2009 13:01 | Päivitetty 29.10.2009 14:02
sielua
Kirjoittanut:

Die Hardeista tuttu Bruce Willis osaa ällistyttää faninsa: tällä kertaa 54-vuotias megatähti otti vaimonsa kanssa osaa turkkilaisen tv:n versioon suositusta viihdeohjelmasta Ota tai jätä.

Ota tai jätä -peliä on meillä Suomessa esittänyt Nelonen. Kilpailun ideana on poistaa pelistä salkkuja, joiden sisällä on eri suuruisia rahasummia. Vastapuolen edustajana toimii pankkiiri, joka yrittää ostaa kilpailijan hallussaan pitämää salkkua hyväksi arvioimallaan hinnalla. Kilpailija voi riskeeraamalla ja hyvällä tuurilla tienata huomattaviakin summia.

Willis kilpaili yhdessä nykyisen vaimonsa Emma Hemingin kanssa ns. julkkisjaksossa. Jakso nauhoitettiin aiemmin tässä kuussa ja ajetaan ulos valtakunnalliselta Turkish TV:ltä myöhempänä ajankohtana. Se, kuinka paljon rahaa pariskunta onnistui hyväntekeväisyyteen keräämään, ei ole ainakaan vielä julkista tietoa.

Willis ei ole ensimmäinen amerikkalaisjulkimo, joka osallistui kyseisen turkkilaisen version tekemiseen, sillä pop-tähti Christina Aguilera ennätti show:hun jo viime vuonna.

Lähde: WENN
Kuva: Walt Disney Studios Motion Pictures (Bruce Willis elokuvassa Surrogates, 2009)

Tyhjiö

Tyhjiö on hilpeä viilto nykypäivän suomalaisen viihdekulttuurieliitin kantapäihin.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2019
ISSN 1798-7202