UUTISET
Bruce Willis jälleen uuteen Die Hardiin
Julkaistu 24.02.2010 21:09 | Päivitetty 03.03.2010 18:06
sielua
Kirjoittanut:

54-vuotias Bruce Willis ei enää ole Hollywoodin nuorin kovanaama, mutta edelleen yksi kysytyimmistä. Saapuessaan uuden Cop Out-elokuvansa ensi-iltaan hän lupasi kaikille Die Hard-faneille nannaa: luvassa on viides action-rymistely!

Vaikka yksityiskohtia on tiedossa vielä niukanlaisesti, Willis pitää viidettä John McClanen seikkailua varmana asiana: “Uskoisin, että Die Hard 5:n kuvaukset alkavat ensi vuonna.”

Ohjaajasta tai muista näyttelijöistä ei ole vielä tietoa, mutta Willisillä itsellään on jo tuttu nimi mielessään: “Ohjaajaksi haluaisin Len Wisemanin. Palkkaisin hänet saman tien.” Wiseman ohjasi edellisen Die Hard-elokuvan, Die Hard 4.0:n (2007).

Käsikirjoituksestakaan ei ole vielä tiedossa mitään varmaa, mutta Willisillä on tähänkin on ehdotuksensa: “Tarinan täytyy olla jollain tavalla maailmanlaajuinen.”

Lähde: wenn.com

Kuva: elokuvasta Die Hard 4.0 (© 2007 Cheyenne Enterprises, Dune Entertainment ja Twentieth Century-Fox Film Corporation ja FS Film Oy)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202