UUTISET
Bruce Willis jälleen uuteen Die Hardiin
Julkaistu 24.02.2010 21:09 | Päivitetty 03.03.2010 18:06
sielua
Kirjoittanut:

54-vuotias Bruce Willis ei enää ole Hollywoodin nuorin kovanaama, mutta edelleen yksi kysytyimmistä. Saapuessaan uuden Cop Out-elokuvansa ensi-iltaan hän lupasi kaikille Die Hard-faneille nannaa: luvassa on viides action-rymistely!

Vaikka yksityiskohtia on tiedossa vielä niukanlaisesti, Willis pitää viidettä John McClanen seikkailua varmana asiana: “Uskoisin, että Die Hard 5:n kuvaukset alkavat ensi vuonna.”

Ohjaajasta tai muista näyttelijöistä ei ole vielä tietoa, mutta Willisillä itsellään on jo tuttu nimi mielessään: “Ohjaajaksi haluaisin Len Wisemanin. Palkkaisin hänet saman tien.” Wiseman ohjasi edellisen Die Hard-elokuvan, Die Hard 4.0:n (2007).

Käsikirjoituksestakaan ei ole vielä tiedossa mitään varmaa, mutta Willisillä on tähänkin on ehdotuksensa: “Tarinan täytyy olla jollain tavalla maailmanlaajuinen.”

Lähde: wenn.com

Kuva: elokuvasta Die Hard 4.0 (© 2007 Cheyenne Enterprises, Dune Entertainment ja Twentieth Century-Fox Film Corporation ja FS Film Oy)

Tyhjiö

Tyhjiö on hilpeä viilto nykypäivän suomalaisen viihdekulttuurieliitin kantapäihin.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2019
ISSN 1798-7202