UUTISET
Bruce Willis ahkeroi
Julkaistu 02.05.2009 12:12 | Päivitetty 02.05.2009 12:12
sielua
Kirjoittanut:

Joitakin vuosia sitten lisänimen “Hollywoodin seksikkäin kalju” saanut näyttelijä Bruce Willis on ilmoittanut agenttinsa välityksellä peräti kolmesta uudesta elokuvasta, joiden pääosaroolit ovat enää sinettiä vaille valmiita.

Ensimmäinen uusista ilmoituksista koskee Inventory nimistä toimintapätkää, jossa hän esittäisi murhaa selvittävää poliisia. Sen jälkeen vuorossa olisi mafiakuvaus Scarpa ja lopuksi vielä sarjakuvaan perustuva filmatisointi Red, jossa Willis nähtäisiin eläkkeelle jääneenä agenttina, jota salamurhaaja alkaa vainota.

Ennen näitä pätkiä valkokankaille pitäisi ehtiä kolme muutakin Willis vetoista elokuvaa. Ensimmäinen on sci-fi jännäri nimeltään Surrogates, jossa mies esittää yllätys yllätys… agenttia. Elokuvan ohjaa Jonathan Mostow. Tämän jälkeen vuorossa pitäisi olla Kevin Smithin ohjaama komedia A Couple of Dicks. Willisin on kerrottu olevan mukana myös videopeliadaptaatiossa Kane & Lynch.

Seuraamme Willisin kuvioita innolla.

Lähde: Nuke the Fridge

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202