UUTISET
Bob Marley-elokuva vastatuulessa
Julkaistu 15.08.2009 12:12 | Päivitetty 15.08.2009 13:01
sielua
Kirjoittanut:

Vuonna 1981 kuolleen reggaeguru Bob Marleyn elämästä kertova elokuva on jälleen vastatuulessa: valmista ei tahdo syntyä millään. Toukokuussa vetovastuusta jättäytyi aikatauluongelmien vuoksi Martin Scorcese, jonka korvaajaksi saatiin lähes yhtä kova tekijä, Jonathan Demme (mm. Uhrilampaat). Nyt tuoreimmat Hollywood-uutiset kertovat, että myös Demme jättää projektin. Syynä on riitautuminen äkkipikaisenakin pidetyn tuottaja Steve Bingin kanssa.

Huhujen mukaan Bing oli erittäin tyytymätön Demmen ensimmäisiin kuvauksiin ja näytti välittömästi Oscarinkin voittaneelle ohjaajalle ovea. Bing varmasti vielä toivoo voivansa palata ajassa taaksepäin, sillä elokuvan valmistumisella alkaa olla kiire: ensi-iltapäivä on jo lyöty lukkoon helmikuun alkupuolelle, jolloin Marleyn syntymästä tulee kuluneeksi 65 vuotta. Todellisia ihmetekoja vaaditaan, jotta reggaesankarin elämää tuolloin päästään ihastelemaan.

Lähde: Moviefone
Kuva: Sony Pictures (Jonathan Demme ohjaamassa elokuvaa Rachel Getting Married, 2008)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202