UUTISET
Ben-Hur uusiksi. Taas!
Julkaistu 04.05.2009 10:10 | Päivitetty 04.05.2009 20:08
sielua
Kirjoittanut:

Alchemy Television Group (ATG) ilmoitti jokin aika sitten tekevänsä Ben-Hur klassikosta uusintaversion. Kyseessä on tällä kertaa nelituntinen televisiolle tuotettava minisarja.

Nyt sunnuntaina ATG ilmoitti tuoreita uutisia 22 miljoonan taalan budjetilla tehtävästä produktiosta: päätehtäviin on palkattu Joseph Morgan, Stephen Campbell ja Emily VanCamp. Muissa osissa nähdään mm. Ray Winstone, Kristen Kruek ja Hugh Bonneville. Minisarjan ohjaajaksi on puolestaan saatu Steve Shill, jonka uunituore trilleri Obsessed on menestynyt hyvin lippuluukuilla.

Kuvaukset alkavat jo tällä viikolla Marokossa.

Alunperin Ben-Hur julkaistiin Lew Wallacen kirjana vuonna 1880. Ensimmäisen kerran se filmattiin lyhytelokuvaksi jo vuonna 1907. 18 vuotta myöhemmin Fred Niblo ohjasi tarinasta oman versionsa (kuva) mutta vasta vuoden 1959 remake teki Ben Hurista maailmanlaajuisen menestystarinan ja se rohmusikin huikeat 11 Oscar-pystiä. Pääosaa esitti tuolloin Charlton Heston. Klassikosta on myös tuotettu animaatioelokuva vuonna 2003.

Lähde: The Hollywood Reporter

Kultainen hansikas

Historia häilyy saastaista sarjamurhaajasaagaa vastenmielisempänä painajaisten Reeperbahnilla.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2020
ISSN 1798-7202