UUTISET
Bay käärmeissään huonosta markkinoinnista
Julkaistu 22.06.2009 12:12 | Päivitetty 22.06.2009 12:12
sielua
Kirjoittanut:

Ohjaaja Michael Bay (kuvassa) on polttanut päreensä Paramount Picturesin suuntaan. Bay ei ole lainkaan tyytyväinen juuri maailman ensi-iltansa saaneen Transformers 2: Kaatuneiden kosto -elokuvansa markkinoinnista. Tieto perustuu viihdesivusto TMZ:n käsiinsä saamaan sähköpostiin, jonka ohjaaja postitti studion edustajalle toukokuun alussa.

Cinema Blendin mukaan Bayn syytökset ovat kuitenkin aiheettomia, sillä Paramount on heidän mukaansa markkinoinut jokaista kesähittiään huolella. Cinema Blend arveleekin Bayn yrittävän turvata selustaansa mikäli jatko-osa floppaa lippuluukuilla. Tuolloinhan ohjaaja saa usein kantaa vastuun epäonnistumisesta.

Tuoreiden tietojen mukaan Transformers 2:lla ei ole kuitenkaan mitään hätää. Iso-Britanniassa ja Japanissa seikkailupätkä kokosi viikonlopun parhaimman tuloksen, yhteensä 20 miljoonaa dollaria. Huomioimisen arvoista on, että Yhdysvaltain ensi-ilta on vasta kuluvan viikon keskiviikkona. Niin myös meillä Suomessa.

Lue myös: Michael Bay: Transformersit saavat nyt riittää

Lähteet: Cinema Blend ja TMZ
Kuva: WENN

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2022
ISSN 1798-7202