UUTISET
Barton juhlimaan lähes suoraan parantolasta
Julkaistu 04.08.2009 08:08 | Päivitetty 06.08.2009 12:12
sielua
Kirjoittanut:

Lanttuparantolasta muutama päivä sitten työelämään palannut näyttelijätär Mischa Barton (kuvassa) ei nähtävästikään ota suurempia paineita kasettinsa kestävyydestä: 23-vuotias Virgin Territory-tähti riensi nimittäin viikonloppuna monien yllätykseksi… bilettämään.

Uutisessa ei ehkä muuten olisikaan ihmettelemistä, mutta viimeaikoina itsetuhosta kärsinyt Barton tuomittiin viime vuonna päihteiden vaikutuksen alaisena autoilusta 36:n kuukauden ehdonalaiseen. Kaupantekijäisiksi hänet myös määrättiin osallistumaan päihdevalistukseen ja maksettavaksi kilahti sievoiset sakot.

Samalla kun Barton nauttii uudesta tulemisestaan, tietoja hänen “sairaalareissustaan” on alkanut tihkumaan julkisuuteen. Daily Mail tietää kertoa, että Bartonia hoidettiin samassa yksikössä kuin missä Britney Spears käväisi vuonna 2008. Bartonin kerrotaan olleen hoidossa vastoin omaa tahtoaan, sillä Kaliforniassa on voimassa säädös, jonka turvin viranomaiset voivat ottaa itsetuhoisia ihmisiä pakkohoitoon 72:n tunnin ajaksi. Tätä pykälää sovellettiin siis Bartoniinkin.

Lue myös: Kutcher: Mischa Barton voi hyvin (25.07.)

Lähde: Daily Mail
Kuva: Nordisk Film (Mischa Barton elokuvassa Virgin Territory, 2007)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202