UUTISET
Barbie-elokuva tekeillä
Julkaistu 25.09.2009 19:07 | Päivitetty 25.09.2009 19:07
sielua
Kirjoittanut:

Maailman myydyimmästä nukesta, Barbiesta, ollaan suunnittelemassa täyspitkää elokuvaa. Luit aivan oikein. Leluvalmistaja Mattelin lippulaiva esiteltiin ensi kertaa 50 vuotta sitten, joten elokuvan teko on ollut lähinnä vain ajan kysymys. Nukkefanit ovatkin tiettävästi riemuissaan: uskokaa tai älkää, mutta Barbie saa yhä viikon aikana kuutisensataa ihailijakirjettä!

Barbie-elokuvaa puuhastelee Universal Pictures, joka on selvästikin innostunut viime aikojen buumista tuottaa leluihin perustuvia seikkailupätkiä. Hyvinä esimerkkeinä valkokankailla kultaa vuolleista leluista on mm. viime kuussa ensi-iltansa saanut G.I. Joe.

Tietolähteiden mukaan Barbiesta tehtäisiin “live-action” tyyppinen ratkaisu. Parhaillaan Universal etsii projektista kiinnostunutta käsikirjoittajaa ja ohjaajaa. Tuottajaksi on jo nimetty Laurence Mark. Tarkempia tietoja ei ole annettu.

Myös toisenkin leluhahmon on uutisoitu kääntyvän elokuvaksi: 80-luvulla kulta-aikaansa elänyt He-Man on pelastettu Sony Picturesin talliin. He-Manin taruhan oli hiljattain loppua tylysti esituotantovaiheeseen kun Warner Bros hylkäsi leluhahmon muutama viikko sitten.

Lähde ja kuva: Variety

Tyhjiö

Tyhjiö on hilpeä viilto nykypäivän suomalaisen viihdekulttuurieliitin kantapäihin.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2019
ISSN 1798-7202