UUTISET
Banderas varoittaa elokuvantekijöitä
Julkaistu 13.07.2009 15:03 | Päivitetty 13.07.2009 15:03
sielua
Kirjoittanut:

Ohjaajaksi ja käsikirjoittajaksi ryhtynyt näyttelijä Antonio Banderas varoittaa indie-elokuvantekijöitä, että edessä on taloudellisesti vaikeat ajat. Banderaksen mukaan taloudellisesti epävarmoina aikoina sijoittajat eivät mielellään anna rahaa epävarmoille projekteille, vaan hakevat mielummin turvallisia elokuvia rahasammoikseen.

Espanjalainen Banderas on juuri julkaissut debyyttiohjauksensa, El Camino de los Inglesesin , ja sanoo, ettei rahojen kokoon haaliminen ollut todellakaan helppoa. “Tällä hetkellä pankeista ei saa helposti ulos penniäkään. Olemme vaikeassa tilanteessa.” , tilittää Banderas. Tästä huolimatta Banderas ei aio luovuttaa pienempien projektien suhteen, vaan tälläkin hetkellä etsii rahoittajaa hänen itsensä kirjoittamalle käsikirjoitukselle.

Lähde ja kuva: IMDB

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202