UUTISET
Banderas selitteli vaimonsa aiheuttamaa kohua
Julkaistu 10.09.2009 11:11 | Päivitetty 10.09.2009 12:12
sielua
Kirjoittanut:

Espanjalais-tähti Antonio Banderas, 49, selitteli keskiviikkona Ellen DeGeneresin emännöimässä talk-show:ssa vaimonsa Melanie Griffithin, 52, lipsahtamista päihteiden pauloihin.

“Olemme aina selvinneet näistä Melanien ongelmista voittajina. Hän oli kuitenkin kuusi vuotta selvin päin”, Banderas kertoi.

Griffithin hyvä kuuden vuoden vaihe päättyi hiihto-onnettomuuteen 18 kuukautta sitten. Griffith loukkasi polvensa, joka vaati peräti kolme leikkausta ja aimo kasan lääkkeitä. Tästä alkoi jyrkkä alamäki, joka päättyi viime kuussa vieroitusklinikalle.

“Melanieta tukee koko perhe ja myös minä, enemmän kuin koskaan. Olen ylpeä hänestä”, Banderas korosti. Samalla hän myös kiisti julkisuudessa vellovat huhut, että päihdesotku nakertaisi avioparin pitkäaikaista liittoa. Banderas lausui myös kiitoksensa AA-kerhon toimintaa pyörittäville “näkymättömille sankareille”.

Lue myös: Takavuosien leffakaunotar vieroitukseen (26.08.)

Lähde: Moviefone
Kuva: Sandrew Metronome (Antonio Banderas elokuvassa The Code, 2009)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202