UUTISET
Automoguli DeLoreanista elokuva
Julkaistu 14.08.2009 13:01 | Päivitetty 14.08.2009 13:01
sielua
Kirjoittanut:

Paluu tulevaisuuteen -elokuvista tutun menopelinkin, DMC-12:n (kuvassa) suunnitellut John DeLorean on päätymässä mielenkiintoisen elämänkertaelokuvan aiheeksi. Ohjaajaksi palkattu Alex Holmes (mm. House of Saddam) kertoo DeLoreanin tapahtumarikkaan tarinan aina suuruudenpäivistä suunnittelijamogulin epäonnenaikoihin asti, jolloin hän oli mm. huumeviranomaisten tähtäimessä. DeLorean kuoli vuonna 2005.

Holmesin johtama tuotantotiimi työskentelee yhdessä Johnin pojan Zachary DeLoreanin kanssa. Kyseessä ei ole suinkaan ainut meneillään oleva DeLorean-filmatisointi, sillä parasta aikaa Brett Ratner ja David Permut puuhasteelvat omia versioitaan. Holmesin olisikin tarkoitus saada omansa jakeluun ensimmäisenä. Näin ollen valmista katsottavaa pitäisi olla jo ensi vuoden aikana.

Lähde: Variety
Kuva: Universal Pictures (Paluu tulevaisuuteen, 1985)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202