UUTISET
Asianajaja: Carradine murhattiin
Julkaistu 08.06.2009 11:11 | Päivitetty 08.06.2009 12:12
sielua
Kirjoittanut:

Bangkokista kuolleena löydetty näyttelijä David Carradine (kuvassa) on hänen asianajajansa mukaan murhattu. Juristi on ollut yhteydessä Thaimaan viranomaisiin ja vaatinut murhatutkimusten aloittamista.

Carradine löydettiin viime torstaina hotellihuoneensa komerosta. Hänen alastomassa ruumiissaan oli kiinni köysi, joka oli sidottu sukupuolielimistä kaulaan. Paikallinen poliisi epäili välittömästi itsemurhan mahdollisuutta, mutta uusien todisteiden valossa on todennäköistä, että murhatutkimus aloitetaan. Carradinen nimittäin kerrotaan olleen erikoisen seksin ystävä ja hänen harrastaneen mm. tukahdutusleikkejä eri seksipartnerien kanssa.

“En usko, että kyseessä oli onnettomuus, itsemurha tai edes pieleen mennyt seksileikki. Kuka tahansa osaa lavastaa itsemurhan” latasi Carradinen asianajaja ja pitkäaikainen ystävä Vicki Roberts.

Myös Carradinen manageri on varma siitä, ettei suosittu näyttelijä kuollut oman käden kautta: “Hänellä oli paljon projekteja meneillään ja kaikki oli hyvin. Tähän liittyy jotakin hyvin hämärää” manageri Chuck Binder sanoi.

Myös Yhdysvaltain liittovaltion poliisi FBI on ollut yhteydessä tapahtuman tiimoilta Thaimaan viranomaisiin. FBI on erittäin kiinnostunut aloittamaan omat tutkimuksensa, mikäli niille ei ole virallista estettä. FBI:n virallisen tiedotteen mukaan he “tarjoavat apuaan tapauksen tutkijoille”. Carradinen omaiset ovat myös kiivaasti vaatineet FBI:n toimia.

Carradinelle on jo tehty ruumiinavaus Bangkokissa, mutta sen tarkoista tuloksista ei ole hiiskuttu julkisuuteen. Kuolinsyyksi on silti saatu varmistettua tukehtuminen. Asiantuntijoiden mukaan vasta tarkemmat tutkimukset saattavat valottaa tapahtumien kulkua. Carradinen ruumiista otetaan mm. myrkkyseula ja sen valmistuminen kestää aikansa. Carradinen ruumis sen sijaan on jo lennätetty Yhdysvaltoihin. Carradinen omaiset haluavat, että ruumis tutkitaan Yhdysvalloissa uudelleen parhaimpien asiantuntijoiden toimesta.

Carradinen alastomasta ruumiista julkaistiin sunnuntaina valokuva paikallisessa Thai-mediassa. Carradinen omaiset ja asianhoitajat ovatkin tästä erittäin pöyristyneitä. Omaisten kerrotaan haastavan kuvan julkaisseet tahot käräjille. Kuvan kerrotaan olevan otettu tapahtumapaikalta ja että se on laadultaan “shokeeraava”. Yhdysvaltalaiset mediat eivät halua julkaista kuvaa.

Lähde: TheInsider.com
Kuva: Variety

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202