UUTISET
Arviossa Paha poliisi - määräsatama New Orleans
Julkaistu 14.01.2010 14:02 | Päivitetty 14.01.2010 14:02
sielua
Kirjoittanut:

Werner Herzogin uutuus ei nimestään huolimatta ole remake vuoden 1992 kulttiklassikosta. Työtapaturmassa selkänsä pysyvästi ruhjonut etsivä Terence McDonagh (Nicolas Cage) on koukussa kipulääkkeisiin ja suorittaa poliisintehtävänsä puolivillaisesti. Työnsä eettisistä raja-aidoista viis veisaava koppalakki ajautuu bisneksiin paikallisen rikollispomon Big Faten (Xzibit) kanssa selvittäessään samalla murhia, joista kriminaali saattaa olla vastuussa.

“Hövelisti projektinsa valikoiva Nicolas Cage tukeutuu usein turhan laiskasti parin ilmeen maneereihinsa, ja vain silloin tällöin saadaan muistutus miehen todellisesta potentiaalista”, kirjoittaa elokuvan arvioinut Anton Vanha-Majamaa. “Pahassa poliisissa Cage lyö yli, mutta tekee sen tyylillä. Suoritus lyö härskisti kaikkia soveliaisuuden sääntöjä vastaan, ja lopputulos on ihailtava.”

Lue elokuvan arvostelu.

Kuva: Sandrew Metronome

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202