UUTISET
Arviossa animaatio Poutapilviä ja lihapullakuuroja
Julkaistu 14.01.2010 19:07 | Päivitetty 14.01.2010 19:07
sielua
Kirjoittanut:

Aidosti hauska, pikakivääridialogiin ja absurdiin huumoriin nojaava ja mielikuvituksellinen Poutapilviä ja lihapullakuuroja on alkuvuoden animaatioyllätys altavastaaja Sony Pictures Animationilta. Notkea 3D-animaatio on poikkeuksellisen näyttävä ja hyvin otteessaan pitävä kokoperheen elokuva.

“Viime vuosien animaatiosta tutuissa Technicolor-sävyissä toteutetun elokuvan vahvuus ovat hyvin suunnitellut hahmot. Animaation kulmakivenä pidetyn onnistuneen hahmosuunnittelun tuloksena on tällä kertaa elastisia, hauskan muotoisia ja kekseliäitä henkilöhahmoja. Etenkin päähenkilö Flintin, nuoren hullun keksijän, isä (äänenä James Caan), jolla on vuorta muistuttavan vartalonsa alla pikkuruiset jalat, Village Peoplen poliisista inspiroitunut paikallispoliisi (Mr. T) ja alati lihova suuruudenhullu pormestari (Bruce Cambell) huvittavat pelkällä läsnäolollaan.” kirjoittaa elokuvan arvioinut Aleksi Salonen.

Lue elokuvan arvostelu.

Kuva: Walt Disney Studios Motion Pictures Finland

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202