UUTISET
Apinat pahoinpitelivät Ben Stillerin
Julkaistu 19.05.2009 11:11 | Päivitetty 19.05.2009 11:11
sielua
Kirjoittanut:

Pian meille Suomeenkin saapuvan Yö museossa 2-elokuvan tähti Ben Stiller kertoo, että kuvaukset oikeiden eläinten kanssa menivät joskus vähemmän kuin ihanteellisesti: kaksi apinaa nimittäin pieksivät hänet.

Stillerillä on elokuvassa kohtaus, jossa hän joutuu tappeluun kahden apinan kanssa, ja kolmikko vaihtelee läimäyksiä estoitta. Kohtauksen kuvauksen aikana Stiller kertoo saaneensa useita iskuja kasvoihin ja ympäri vartaloaan. Stiller sanoo palaneensa halusta läimäyttää apinoita takaisin, mutta suuntasi kiukkunsa mielummin apinanukkeen.

Tässä elokuvassa meillä on yhden apinan sijasta kaksi apinaa ja minun täytyy tapella niiden kanssa. Molemmat apinat läiskäyttelivät minua, mutta eläinsuojelulakien vuoksi itse en saanut läimäytellä apinoita, apinoiden sijaisina käytettiin nukkeja tai tennispalloa. Se oli hyvin outo kokemus.”, kommentoi Stiller.

Lähde: IMDB
Kuva: IMDB

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202