UUTISET
Amy Adams mukaan Wahlbergin ja Balen tähdittämään Fighter-elokuvaan
Julkaistu 30.06.2009 13:01 | Päivitetty 30.06.2009 18:06
sielua
Kirjoittanut:

Amy Adams saattaa pian esiintyä Mark Wahlbergin (Max Payne, 2008) ja Christian Balen (Terminator – Pelastus, 2009, Yön Ritari – The Dark Knight, 2008) ja rinnalla The Fighter -elokuvassa. Herttainen Adams on tullut tunnetuksi muun muassa elokuvista Lumottu (2007) sekä Night at the Museum: Battle of the Smithsonian (2009).

Wahlbergin esittämästä nyrkkeilijästä kertovan elokuvan tulee ohjaamaan David O. Russell (Kolme kuningasta – Three Kings, 1999). Wahlbergin ja Balen on määrä esittää veljeksiä Mickey Wardia ja Dick Eklundia, joiden elämän vaiheita elokuva seurailee. Adamsin on suunniteltu esittävän sisukasta baarimikkoa ja entistä korkeushyppääjää Charlenea, joka ryhtyy suhteeseen nyrkkeilijä Mickeyn kanssa.

Mandeville partnersin David Hobermanin, Todd Liebermanin, Paul Tamasyn ja Dorothy Aufieron tuottaman elokuvan kuvausten on määrä alkaa jo ensi kuussa Lowellissa.

Lähde: Hollywood reporter
Kuva: Universal Pictures (Amy Adams elokuvassa Charlie Wilsonin sota, 2007)

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2022
ISSN 1798-7202