UUTISET
Alkukesän leffasuosikit
Julkaistu 18.05.2009 14:02 | Päivitetty 18.05.2009 15:03
1098 sielua
Kirjoittanut: Filmgoer.fi

Alkukesä näyttää erittäin aurinkoiselta myös ensi-iltaelokuvien suhteen. Tarjolla on niin kauhua, komediaa kuin toimintaakin. Sadekelitkään eivät näitä leffoja katsellessa harmita pätkän vertaa.

FilmGoer otti selvää mitkä ensi-illat ainakin pitäisi merkitä kalenteriin…

29.5.

MY BLOODY VALENTINE 3D
Julma kaivosmies piinaa pientä Harmonyn kaupunkia. 3D-tekniikalla toteutettu kauhujännäri, jossa pääosassa kirkuu Jaime King. Traileri.

OSTARIN SUPERSTEVARI (Observe and Report)
Ostoskeskuksen vartija (Seth Rogen) pistää rötöstelijät kiinni ja tavoittelee kulmakunnan ykkösidolin manttelia. Vaan miten mahtaa käydä tässä Jenkkilässäkin hyvin menestyneessä pöhkökomediassa… Traileri.

3.6.

TERMINATORPELASTUS (Terminator Salvation)
Kesän yksi odotetuimmista ensi-illoista on ilman muuta Terminator saagan neljäs tuleminen. Tapahtumat sijoittuvat vuoteen 2018. Skynet on valmistatumassa iskuun. Pääosassa John Connorina nähdään Christian Bale (Yön ritari). Ohjauksesta vastaa toimintaleffojen taitaja, McG. Traileri.

5.6.

17 AGAIN
Amerikan lippuluukuilla yllättävän hyvin viikosta toiseen menestynyt komedia liikuskelee Big – Isoksi yhdessä yössä ja 13 ja risat elokuvien hengessä. Pääosassa nähdään Hollywoodin nouseva kyky Zac Efron. Vanhempaa kaartia edustavat mm. Matthew Perry (Frendit) ja Leslie Mann (Sähköputkimies). Traileri.

12.6.

DRAG ME TO HELL
Sam Raimin uusimmassa kauhuttelussa karmea kirous piinaa nuorta naista (Alison Lohman). Kuinka pitkälle hän on valmis menemään päästäkseen kirouksesta eroon? Mukana nähdään myös komedioiden puolelta paremmin tunnettu Justin Long, joka on kuitenkin saanut jalansijaa myös toiminnallisemmissa tuotannoissa (Die Hard 4, Jeepers Creepers). Traileri.

JONAS BROTHERS: THE 3D CONCERT EXPERIENCE
Tässä ykkösvinkki kaikille Jonas Brothersin ystäville! Veljesten Burning Up kiertueella kuvattu elokuva sisältää vierailijoita (mm. Idolsista tuttu Tyler Swift) sekä paljon bäkkärimateriaalia. Kiertuetta kelpaa myös muiden katsoa, sillä sen 3D tekniikkaa on kehuttu vuolaasti. Traileri.

24.6.

TRANSFORMERS: KAATUNEIDEN KOSTO (Transformers: Revenge of the Fallen)
Michael Bay on jatko-osankin puikoissa ja sehän ei jätä ketään kylmäksi. Lelujätti Hasbron lanseeraaman formaatin pääosissa jatkavat Shia LaBeouf ja ihanainen Megan Fox. Luvassa on siis jälleen Autobotien ja Decepticonien kiivaat taistot. Traileri.

1.7.

ICE AGE 3: DINOSAURUSTEN AIKA (Ice Age: Dawn of the Dinosaurs)
Perheen pienimpien kesäsuosikki on tottakai Ice Age animaatiosarjan kolmas osa. Nyt kun jäätikkö on sulanut päästään ihmettelemään dinoja. Traileri.

Lähde: Finnkino
Trailerit: YouTube

Gold

Ylpeys käy lankeemuksen edellä Matthew McConaugheyn tähdittämässä draamakomediassa yritteliäästä kullankaivajasta.

Logan

Wolverinen joutsenlaulu on paitsi paras X-Men-elokuva, myös vahvin Marvel-filmatisointi.

Arviossa Tom of Finland, Toivon tuolla puolen ja Moonlight

Ensi-illloissa elokuvat homoseksuuaalisuuden lähimenneisyydestä ja nykyisyydestä sekä Eurooppaan pakenevien ahdinko Kaurismäen silmin.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

KOMMENTOI

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

Seuraa meitä

Seuraa Filmgoeria Facebookissa
Seuraa Filmgoeria Twitterissä
Tilaa Filmgoerin sisältö RSS-syötteenä
Tsekkaa myös toimituksen leikekirja
Filmgoer Youtubessa

PARASTA JUURI NYT

Toivon tuolla puolen, juliste
La La Land poster
Elokuvavuosi 2016

Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Jouko Luhtala, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2017
ISSN 1798-7202