UUTISET
Alanis Morissette mukaan Weedsin 5. kaudelle
Julkaistu 13.05.2009 15:03 | Päivitetty 13.05.2009 15:03
sielua
Kirjoittanut:

Eräs vaihtoehtorockin suurimmista naisnimistä, Ryan Reynoldsinkin kanssa seurustellut Alanis Morissette tulee vierailemaan Showtimen Weeds -TV-sarjassa, jota Suomessa näyttää Nelonen.

Seitsemän Grammy-palkintoa urallaan voittanut Morissette liittyy sarjan näyttelijäkaartiin 5. kaudella, joka starttaa Yhdyvalloissa 8. kesäkuuta. Muusikko nähdään yhteensä seitsemässä jaksossa. Morissetten ohella Weedsin 5. kaudella nähdään myös Jennifer Jason Leigh (The Machinist, Margot at the Wedding), yhteensä viidessä jaksossa.

Morissettelle näytteleminen ei ole mikään uusi aluevaltaus. Lapsena hänet nähtiin kanadalaisessa sketsisarjassa You Can’t Do That on Television, ja vuonna 1993 hän vilahti Anything for Love-nimisessä teinikomediassa. Vuonna 1999 nainen sai kunnian näytellä itse Jumalaa Kevin Smithin Dogmassa, ja sittemmin hän on vieraillut mm. Sinkkuelämää- ja Muodon vuoksi -sarjoissa.

Suomessa Nelonen sai vastikään päätökseen Weedsin 3. kauden.

Lähde: Comingsoon.net

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2022
ISSN 1798-7202