UUTISET
AICN: "Burtonin elokuva säikyttää lapset, naiset, miehet ja eläimet!"
Julkaistu 22.06.2009 17:05 | Päivitetty 22.06.2009 17:05
sielua
Kirjoittanut:

Tim Burtonilla on parasta aikaa työn alla mukaelma Lewis Carrollin suositusta sadusta Liisa ihmemaassa. Burtonin aikomuksena ei, ainakaan nyt julkisuuteen annetuista otoksista päätellen, ole tehdä mitään tusinatavaraa. Virallisesti produktio luokitellaan perhe-elokuvaksi ja siitä on Hollywoodin elokuvamaailman sisäpiirin uutisointiin erikoistunut Aint It Cool News sivusto ihmeissään… ja samaan aikaan myös onnesta sekaisin.

AICN:n persoonalliseen tapaan raportoiva Quint otsikoi Burtonin version “pelottavan ****** pihalle naisista, lapsista, miehistä ja eläimistä” mutta ainoastaan hyvässä mielessä: reportteri Quint nimittäin riemuitsi siitä, että vihdoinkin tehdään oikeasti kauhistuttavaa lastenelokuvaa, varsinkin kun Burtonin viulut maksaa perinteikäs Walt Disney.

Katso kuvat itse. Mitä mieltä sinä olet? Lähtisitkö lapsesi kanssa katsomaan tätä elokuvaa..?

Tuleva perhefantasia saa ensi-iltansa ensi vuoden maaliskuussa. Pääosia näyttelevät mm. Johnny Depp (kuvassa), Anne Hathaway ja Burtonin kihlattu Helena Bonham Carter, jota ei edes ole tunnistaa kuvista lainkaan.

Lähde ja kuva: Aint It Cool News
Kuvalinkki: Film Shaft

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202