UUTISET
Abrams puhuu Star Trek 2:sta ja M:I 4:sta
Julkaistu 10.10.2009 12:12 | Päivitetty 10.10.2009 12:12
sielua
Kirjoittanut:

Isojen poikien hiekkalaatikolle hivuttautunut ohjaaja/tuottaja J.J. Abrams, 43, oli torstaina juttutuulella uusista projekteistaan. Työn alla on jatkoa niin keväiselle Star Trekille kuin suositulle Mission Impossible-saagalle, jonka edellinen (kolmas) osa ilmestyi vuonna 2006.

“Työskentelemme niska limassa molempien parissa. Vaarallisesta tehtävästä meillä on jo tekemäni käsikirjoitus ja toivon todella pääseväni ohjaamaan sen pohjalta ensi vuoden alusta. Rautoja on paljon tulessa”, Abrams kertoi Santa Monicassa pidetyn Star Trek DVD-lehdistötilaisuuden yhteydessä.

“Star Trekin kohdalla uskon, että jatko-osan tehtävä on kaivautua astetta syvemmälle. Tarkoituksena ei ole keventää tai vakavoittaa tunnelmaa vaan todellakin syventää henkilöhahmoja, varsinkin kun olemme nyt päässeet alkuvaiheen yli”.

Abrams myös vihjailee, että tuleva Star Trek jatko-osa tehtäisiin 3D-muodossa: “Jos minä sen ohjaan, niin 3D voisi olla hauska idea. Pidän ovet avoinna siihen suuntaan”, Abrams pohtii.

Ilmoille on heitelty muitakin mielenkiintoisia spekulaatioita Star Trekin jatkon suhteen. Yksi niistä on huhu, jonka mukaan samalla kertaa filmattaisiin kaksikin jatko-osaa. Abrams ei sulje tätäkään mahdollisuutta pois laskuista: “Onko meillä sitten ideoita kahden leffan tarpeiksi? No tottakai on.”

Lähde: Moviefone
Kuva: Paramount Pictures

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2022
ISSN 1798-7202