UUTISET
3D-jatkoa Zombielandille ja Jackassille
Julkaistu 03.12.2009 05:05 | Päivitetty 02.12.2009 16:04
sielua
Kirjoittanut:

Kotimaansa tuottoisimmaksi zombie-elokuvaksi noussut Zombieland on saamassa jatkoa 3D-muodossa, kertoo viihdelehti Variety. Elokuvan tuotantoyhtiö Sony on jo palkannut ykkösosan ohjaajan, Ruben Fleischerin mukaan projektiin. Myös päätähtiä, Woody Harrelsonia ja Jesse Eisenbergia, ollaan houkuttelemassa mukaan.

“Kaikilla oli hauskaa Zombielandin parissa; aistikokemuksen monipuolistaminen voi vain tehostaa kokonaisuutta”, kertoo elokuvan tuottaja, Gavin Polone. “Zombieland on selkeästi elokuva, joka hyötyy tekniikasta.”

Tammikuussa Suomen ensi-iltansa saavassa Zombielandissa Harrelson ja Eisenberg taistelevat hengistään zombien valtaamassa maailmassa. Toimintakomedian muissa rooleissa nähdään mm. Abigail Breslin, Emma Stone ja Amber Heard.

Zombieland tullaan tietenkin arvostelemaan myös FilmGoerissa ensi-iltansa yhteydessä.

Samaan aikaan Paramount on tuomassa Jackassin takaisin valkokankaille 3D-muodossa. Projekti on edennyt jo siihen pisteeseen, että kuvaukset ollaan valmiita aloittamaan tammikuussa 2010, ja ensi-illan on määrä olla vielä samaisena vuonna. Pääosassa nähdään tuttuun tapaan Johnny Knoxville.

Kaksi ensimmäistä Jackass-elokuvaa maksoivat yhteensä 16,5 miljoonaa dollaria, ja tuottivat maailmanlaajuisesti 164 miljoonaa – eli liki kymmenkertaisesti hintalappunsa takaisin.

Tätä taustaa vasten kolmososa ei ole suuri yllätys, vaikka ideapula vaivasi jo väsynyttä kakkososaa. Lasse Lepolan mukaan “Kyseessä on ylipitkä tv-jakso tavallista pitemmillä alku- ja lopputeksteillä. Pääidea on näyttää henkisesti ja fyysisesti kipeää tekeviä temppuja, jotta meidän kuolevaisten ei samoja tarvitsisi koskaan yrittää. Muuta ideaa ei sitten olekaan.” Lue koko arvostelu.

Lähde: Variety
Kuva: Columbia Pictures (Zombieland, 2009)

Tyhjiö

Tyhjiö on hilpeä viilto nykypäivän suomalaisen viihdekulttuurieliitin kantapäihin.

Lumikuningatar

Päivi Hartzell sovitti Hans Christian Andersenin sadusta tarinan, joka näkee lapsuuden liikkeenä.

If Beale Street Could Talk

Harlemin runollisessa sielunmessussa rakkaus ei suojele rakenteelliselta rasismilta.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2019
ISSN 1798-7202