UUTISET
3D-jatkoa Zombielandille ja Jackassille
Julkaistu 03.12.2009 05:05 | Päivitetty 02.12.2009 16:04
sielua
Kirjoittanut:

Kotimaansa tuottoisimmaksi zombie-elokuvaksi noussut Zombieland on saamassa jatkoa 3D-muodossa, kertoo viihdelehti Variety. Elokuvan tuotantoyhtiö Sony on jo palkannut ykkösosan ohjaajan, Ruben Fleischerin mukaan projektiin. Myös päätähtiä, Woody Harrelsonia ja Jesse Eisenbergia, ollaan houkuttelemassa mukaan.

“Kaikilla oli hauskaa Zombielandin parissa; aistikokemuksen monipuolistaminen voi vain tehostaa kokonaisuutta”, kertoo elokuvan tuottaja, Gavin Polone. “Zombieland on selkeästi elokuva, joka hyötyy tekniikasta.”

Tammikuussa Suomen ensi-iltansa saavassa Zombielandissa Harrelson ja Eisenberg taistelevat hengistään zombien valtaamassa maailmassa. Toimintakomedian muissa rooleissa nähdään mm. Abigail Breslin, Emma Stone ja Amber Heard.

Zombieland tullaan tietenkin arvostelemaan myös FilmGoerissa ensi-iltansa yhteydessä.

Samaan aikaan Paramount on tuomassa Jackassin takaisin valkokankaille 3D-muodossa. Projekti on edennyt jo siihen pisteeseen, että kuvaukset ollaan valmiita aloittamaan tammikuussa 2010, ja ensi-illan on määrä olla vielä samaisena vuonna. Pääosassa nähdään tuttuun tapaan Johnny Knoxville.

Kaksi ensimmäistä Jackass-elokuvaa maksoivat yhteensä 16,5 miljoonaa dollaria, ja tuottivat maailmanlaajuisesti 164 miljoonaa – eli liki kymmenkertaisesti hintalappunsa takaisin.

Tätä taustaa vasten kolmososa ei ole suuri yllätys, vaikka ideapula vaivasi jo väsynyttä kakkososaa. Lasse Lepolan mukaan “Kyseessä on ylipitkä tv-jakso tavallista pitemmillä alku- ja lopputeksteillä. Pääidea on näyttää henkisesti ja fyysisesti kipeää tekeviä temppuja, jotta meidän kuolevaisten ei samoja tarvitsisi koskaan yrittää. Muuta ideaa ei sitten olekaan.” Lue koko arvostelu.

Lähde: Variety
Kuva: Columbia Pictures (Zombieland, 2009)

Bombshell - hiljaisuuden rikkojat

Theron, Kidman ja Robbie sytyttävät MeToo-tulilangan dokudraamassa Fox Newsin ahdisteluskandaalista.

Koirat eivät käytä housuja

Kosonen ja Strang vakuuttavat täysillä viiden tähden tummassa BDSM-romanssissa surusta ja suloisesta kivusta.

Jojo Rabbit

Optimistisen ihmisyyden natsisatiiri humoristisen hirveästä sankaripalvonnasta nauraa johtajaveitikan valheiden läpi.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo

SEURAA MEITÄ

Filmgoer.fi 1999–2020
ISSN 1798-7202