UUTISET
24-tähden ehdonalainen tutkinnan alla
Julkaistu 12.05.2009 11:11 | Päivitetty 12.05.2009 11:11
sielua
Kirjoittanut:

24-sarjasta ja elokuvasta tuttu näyttelijä Kiefer Sutherland on nyt todellisessa pulassa. Los Angelesin viranomaiset ovat lähestyneet New Yorkin kollegoitaan Kieferin viime viikkoisen toilauksen tiimoilta.

Kiefer on tällä hetkellä ehdonalaisessa syyllistyttyään vuonna 2007 Los Angelesissa rattijuopumukseen. Kieferin pääpusku New Yorkissa järjestettyjen muotijuhlien jatkoilla saattaakin tietää ehdonalaisen kumoamista. LA:n oikeuslaitokselta muistutetaan, että ehdonalaisessa tulee noudattaa kaikkia lakeja.

Kieferin epäilty pääpusku on yhä tutkinnan alaisena, joten New Yorkin viranomaiset eivät halua vielä antaa lausuntoja jatkotoimenpiteistä.

Agentti Jack Bauerina paremmin tunnettu Kiefer esiintyi jälleen tunnetun rehvakkaasti toimittajien edessä. Katso video ja päättele itse onko mies syyllinen vai syytön.

Lähde: TMZ

Hytti nro 6

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

The Last Duel

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

007 No Time to Die

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2021
ISSN 1798-7202