Killers

Killers (2010)

| Blu-ray
  • 1

Katherine Heigl ja Ashton Kutcher hyörivät Robert Luketicin uuden toimintakomedian pääosissa.

julkaistu 2010-12-29 / päivitetty 24.11. klo 13:01

KUVA 3

Heigl ja Catherine O'Hara
Heigl ja Catherine O'Hara 

KUVA 2

Kutcher ja Heigl
Kutcher ja Heigl 

KUVA 1

Katherine Heigl ja Ashton Kutcher
Katherine Heigl ja Ashton Kutcher 

Killers

Ohjaus Robert Luketic
Näyttelijät Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Tom Selleck, Catherine O'Hara, Martin Mull, Alex Borstein, Casey Wilson
Maa Yhdysvallat
Pituus 100 min
Ikäraja 13 vuotta
Lisätietoja IMDb / Kuvien ©
  • Kuva 5
  • Ääni 5
  • <li><span class="arvot">Ekstrat</span> <span class="pisteet p2-5">2</span></li> <li><a href="#levytiedot">Lisää alla</a></li>

Blu-ray

Katherine Heigliä jo toistamiseen romanttisen komediansa päätähtösenä käyttävän Robert Luketicin uusin yritys on toimintaa pursuava Killers, joka vajoaa jopa ohjaajan edellisten elokuvien alapuolelle. Tämän kalkkunan pääparina nähdään Heigl ja Ashton Kutcher, jotka tuovat tarinaan mallimaisen ulkomuotonsa lisäksi vain pahasti tökkivää keskinäistä kemiaa.

Vastikään jätetyksi tullut Jen (Heigl) lähtee epätoivoisena vanhempiensa (mukiinmenevissä pikkurooleissa näyttelijälegendat Tom Selleck ja Catherine O’Hara) kanssa lomalle Ranskaan, josta hän kuitenkin palaa unelmiensa mies Spencer (Kutcher) käsipuolessaan. Salamaromanssi johtaa nopeaan avioitumiseen, eikä parin tuoretta avio-onnea tunnu häiritsevän mikään, paitsi ehkä se pieni seikka, että Spencer onkin oikeasti ammattivakooja, ja kaikki heidän lähiönaapurinsa ovatkin palkattu tappamaan heidät.

Huonosti näytelty ja kirjoitettu elokuva koheltaa täyttä höyryä eteenpäin puolisentoista tuntia ja loppuu ennen kuin ehtii edes alkaa. Toiminta on tavanomaisen tylsää ammuskelua, ja romanssi Heiglin ja Kutcherin välillä epäuskottava. Parasta koko rykäyksessä on lopulta Jenin vitsikästä juoppoäitiä esittävä O’Hara.

Blu-ray: FS Filmin teräväpiirtojulkaisu näyttää (kuvasuhde: 1080p HD laajakuva 2.35:1) ja kuulostaa (ääniraita: Dolby Digital 5.1) loisteliaalta. Lisämateriaalipuolella poistettuja tai vaihtoehtoisia kohtauksia, mukaan lukien vaihtoehtoinen loppu, mokaotoksia sekä kooste ”Chemistry Behind the Scenes with Killers”.

Teksti: © 2010 Kreeta Korhola

Seuraa meitä

PINNALLA

Hytti nro 6

| 28.10.

Kuosmasen lämmin ja vilpitön ihmisyysusko kolahtaa kroppaan ja sydämeen petollisen vaatimattomassa Cannes-junassa.

Lue lisää »

The Last Duel

| 17.10.

Kuka uskoisi raiskattua naista keskiajan armottomassa oikeuskulttuurissa?

Lue lisää »

007 No Time to Die

| 29.09.

Daniel Craig päättää salaisen agentin kiertopestinsä spektakulaariseen, tunteikkaaseen ja tyylikkään perinnetietoiseen pamaukseen.

Lue lisää »

ENSI-ILTA – LUETUIMMAT

DVD & BLU-RAY – LUETUIMMAT

KOMMENTOI

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

Luetuimmat – 12KK

TELEVISIOSSA KE 20.5 KLO 21.00 TV5

Turvatalo

Denzel Washington ja Ryan Reynolds pääsevät tositoimiin addiktoivan viihdyttävässä ClA-jännärissä.


Filmgoer

Filmgoer on elokuvaan ja televisioon keskittynyt riippumaton verkkojulkaisu. Arvioimme ensi-iltoja ja muita ajankohtaisia elokuvia sekä käymme festivaaleillla Sodankylästä Helsinkiin.

PÄÄTOIMITTAJA
Aleksi Salonen

TOIMITUS
Kreeta Korhola, Samu Oksanen, Jussi Toivola, Markku Ylipalo
Filmgoer.fi 1999–2024
ISSN 1798-7202